חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

בישול לובסטר


ממלאים סיר גדול במים, ומביאים לרתיחה. מכניסים את הלובסטר עם הראש קדימה לתוך המים. מורידים את האש לגובה בינוני ומבשלים עד שנהייה אדום (כ- 15 דקות). מוציאים ומסננים את המים. מסירים את הצבטות והרגליים, מפצחים אותן עם מפצח לובסטרים ומוצאים את הבשר. חותכים את שריון הלובסטר עם מספרי בשר, ומוציאים את הבשר בחתיכה אחת. חורצים חריץ עם סכין לכל אורך עמוד השדרה, ומסלקים את הוריד שאינו אכיל.

 טיפים נוספים :
 טיפים לבישול בוידאו
 טיפים לבישול



⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים